Open tennis toernooien bij Trifora

Ieder jaar organiseert Trifora in samenwerking met HD Tennis een Open jeugd en een Open Senioren Toernooi.

 

Open Jeugd Tennis Toernooi en JRT

Van 8 juli t/m 15 juli 2019 vindt het Open Jeugd Tennis Toernooi plaats, met als bijzonder een extra Jeugd Ranglijst Toernooi (JRT*) met één ster. Naast het reguliere Open Toernooi dat in dezelfde week plaatsvindt, kunnen kinderen van 10 t/m 14 jaar zich ook inschrijven voor het JRT* toernooi.

Voor de allerkleinsten organiseert Trifora op zaterdag 13 juli en zondag 14 juli ook een tennis clinic. Tevens organiseren wij op zaterdag een ROOD event (6 - 9 jaar) en op zondag een ORANJE event (8 – 11 jaar).. De clinic zal worden gegeven van 10:00 tot 12:00 uur door Richard Docter van HD tennis.

De inschrijving opent vanaf 9 mei 2019 via www.toernooi.nl

 

Open Senioren Tennis Toernooi

Naast het Open Jeugd toernooi organiseert Trifora samen met HD Tennis ook jaarlijks het Open Senioren toernooi.

Dit Open Senioren toernooi wordt dit jaar van 16 september t/m 22 september 2019 georganiseerd. Er wordt gespeeld in verschillende categorien van speelsterkte 2 t/m 8 (dubbel).

De inschrijving opent vanaf 15 juli 2019 via www.toernooi.nl

 

 

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
NIEUW Voedingsprogramma: Benfit

NIEUW Voedingsprogramma: Benfit

Geplaatst op: 2017-04-28

Een nieuwe en gezonde manier van leven BenFit succesvolle levensstijlprogramma van dit moment en is bedoeld voor iedereen die op een punt in zijn leven staat dat hij gezonder wil gaan leven. De behoefte aan ee...

Lees meer Meer nieuws
Fitness? Kies voor een erkend fitnesscentum!

Fitness? Kies voor een erkend fitnesscentum!

Geplaatst op: 2016-11-28

Denk jij er aan om te beginnen met fitness? Juist als je voor het eerst (of hernieuwd) kennismaakt met fitness, wil je de juiste keuze maken voor een passende sportschool. Eentje die bij jou past. En waar je gegar...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.