Open tennis toernooien bij Trifora

Ieder jaar organiseert Trifora in samenwerking met HD Tennis een Open jeugd en een Open Senioren Toernooi.

 

Open Jeugd Tennis Toernooi en JRT

Van 9 juli t/m 15 juli 2018 vindt het Open Jeugd Tennis Toernooi plaats, met als bijzonder een extra Jeugd Ranglijst Toernooi (JRT*) met één ster. Naast het reguliere Open Toernooi dat in dezelfde week plaatsvindt, kunnen kinderen van 10 t/m 14 jaar zich ook inschrijven voor het JRT* toernooi.

Voor de allerkleinsten organiseert Trifora op zaterdag 14 juli en zondag 15 juli ook een tennis clinic. Tevens organiseren wij op zaterdag een ROOD event (6 - 9 jaar) en op zondag een ORANJE event (8 – 11 jaar).. De clinic zal worden gegeven van 10:00 tot 12:00 uur door Richard Docter van HD tennis.

De inschrijving opent vanaf 9 mei via www.toernooi.nl

 

Open Senioren Tennis Toernooi

Naast het Open Jeugd toernooi organiseert Trifora samen met HD Tennis ook jaarlijks het Open Senioren toernooi.

Dit Open Senioren toernooi wordt dit jaar van 17 september t/m 23 september 2018 georganiseerd. Er wordt gespeeld in verschillende categorien van speelsterkte 2 t/m 8, zowel enkel als dubbel.

De inschrijving opent vanaf 15 juli via www.toernooi.nl

 

 

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Project Lievelingsbroek bij Trifora!

Project Lievelingsbroek bij Trifora!

Geplaatst op: 2018-09-03

Nieuw bij Trifora: Project Lievelingsbroek!

Lees meer Meer nieuws
Trifora gaat eerder open!

Trifora gaat eerder open!

Geplaatst op: 2017-04-28

Goed nieuws voor alle vroege vogels!! Per 1 oktober zijn wij van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 7.00 uur. Ga sporten voor het werk, ervaar de fitheid van de dag en merk dat je nog productiever bent! ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.