Open tennis toernooien bij Trifora

Ieder jaar organiseert Trifora in samenwerking met HD Tennis een Open jeugd en een Open Senioren Toernooi.

 

Open Jeugd Tennis Toernooi en JRT

Van 8 juli t/m 15 juli 2019 vindt het Open Jeugd Tennis Toernooi plaats, met als bijzonder een extra Jeugd Ranglijst Toernooi (JRT*) met één ster. Naast het reguliere Open Toernooi dat in dezelfde week plaatsvindt, kunnen kinderen van 10 t/m 14 jaar zich ook inschrijven voor het JRT* toernooi.

Voor de allerkleinsten organiseert Trifora op zaterdag 13 juli en zondag 14 juli ook een tennis clinic. Tevens organiseren wij op zaterdag een ROOD event (6 - 9 jaar) en op zondag een ORANJE event (8 – 11 jaar).. De clinic zal worden gegeven van 10:00 tot 12:00 uur door Richard Docter van HD tennis.

De inschrijving opent vanaf 9 mei 2019 via www.toernooi.nl

 

Open Senioren Tennis Toernooi

Naast het Open Jeugd toernooi organiseert Trifora samen met HD Tennis ook jaarlijks het Open Senioren toernooi.

Dit Open Senioren toernooi wordt dit jaar van 16 september t/m 22 september 2019 georganiseerd. Er wordt gespeeld in verschillende categorien van speelsterkte 2 t/m 8 (dubbel).

De inschrijving opent vanaf 15 juli 2019 via www.toernooi.nl

 

 

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Trifora en Pro-F feliciteren FC Twente met het behaalde kampioenschap!

Trifora en Pro-F feliciteren FC Twente met het behaalde kampioenschap!

Geplaatst op: 2019-05-17

Vanwege de faciliteiten die Trifora en Pro-F bieden zijn de spelers van FC Twente graag geziene gasten bij het vitaliteitscentrum van Trifora en binnen het Pro-F Performance Center. Zowel de mannen als de vrouwen ...

Lees meer Meer nieuws
Exclusieve actie voor leden

Exclusieve actie voor leden

Geplaatst op: 2019-02-22

In de maanden juni, juli en augustus starten wij met onze actie 'Geef jouw zomer een 10!' In deze maanden mag je een introducé meenemen die 10 achtereenvolgende dagen GRATIS mag komen sporte...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.