Sportschool Enschede

Ben je opzoek naar een sportschool in Enschede omdat je graag fitter, slanker en/of sterker wilt worden? Dan biedt Trifora Sport & Health Club de uitkomst! Bij Trifora kan je individueel sporten, sporten in groepsverband en sporten onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Bij Trifora kan je zelf jouw eigen lidmaatschap samenstellen waardoor je zelf kunt kiezen van welke faciliteiten je gebruik wilt maken en niet gebruik wilt maken. Hierdoor zit er altijd wel een abonnementsvorm bij die bij jouw wensen en behoeften aansluit.

 

Sporten bij Trifora Sports & Health Club

Het aanbod van sportscholen in Enschede is vrij groot, daardoor is het even zoeken om te beslissen welke sportschool het beste bij jouw wensen past. De sportschool Trifora Sports & Health Club in Enschede is veel meer dan een gewone sportschool. Bij Trifora wordt inspanning afgewisseld met ontspanning om een optimaal resultaat te bereiken. Indien je lid wordt van Trifora kan je individueel sporten en deelnemen aan groeplessen. Tevens kan je trainen op de Milon Cirkel en uitstekende resultaten behalen door middel van personal training. Daarnaast kan je gebruik maken van een indoor- en outdoor tennisbaan en kan je ontspanning opzoeken in onze sauna, zwembad, whirlpool en stoombad. Bij sport blessures kan je terecht bij de fysiotherapie van Trifora en kan je afvallen met behulp van de (sport) diëtiste. Daarnaast is de sportschool voorzien van een horeca met lounge en buitenterras en een leuke kidsclub voor de kinderen.

 

Start direct met 4 weken gratis sporten bij de sportschool in Enschede 

Wil je de voordelen van Trifora graag zelf ondervinden? Dat kan door te starten met 4 weken gratis sporten bij Trifora Sports & Health Club. Je kunt in deze weken bijvoorbeeld deelnemen aan groepslessen of je kunt individueel sporten in onze sportschool. Kom 4 weken gratis sporten bij Trifora en ervaar zelf hoe wij samen met jou toewerken naar een vitaler leven. Is het niet wat je ervan had verwacht? Dan zit je nergens aan vast.

Start met een Gratis Intake!

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Nieuw lidmaatschap, per direct opzegbaar!

Nieuw lidmaatschap, per direct opzegbaar!

Geplaatst op: 2020-11-05

Vind jij het lastig om je nu voor langere tijd te binden maar wil je toch graag starten met sporten? Kies dan NU voor ons exclusieve vier weken lidmaatschap dat per direct opzegbaar is. De kosten voor he...

Lees meer Meer nieuws
Veilig sporten

Veilig sporten

Geplaatst op: 2020-10-14

Update Corona maatregelen 18-11-2020. Wij vinden het mooi om te zien dat zoveel leden ons hebben gesteund en gebruik hebben gemaakt van onze acties zoals, FitSnacks TV, online coaching en onze live groepslessen...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.