Sporten bij Trifora, dé sportschool van Enschede!

Ben jij op zoek naar een sportschool in Enschede? Bijvoorbeeld omdat je fitter, slanker of sterker wilt worden? En je weet dat fitness daar de juiste oplossing voor is. Het aanbod aan sportscholen in Enschede is vrij groot.

Waarom kiezen voor Trifora Sports & Health Club als sportschool in Enschede?

Simpel: Trifora Sports & Health Club is veel meer dan een normale sportschool. Juist omdat er zoveel sportscholen zijn in Enschede, heeft Trifora duidelijk positie gekozen. Wij geloven dat je alleen fitness resultaat kunt boeken als inspanning afgewisseld wordt met ontspanning.

Daarom kunnen leden van onze sportschool in Enschede gebruik maken van

  • Individueel Fitness en groepslessen
  • Trainen op de Milon Cirkel
  • Personal Training
  • Indoor en outdoor tennisbaan
  • Maar ook van de sauna, zwembad, whirlpool en stoombad!
     

Uniek: bepaal zelf waar je voor betaalt

Als enige sportschool in Enschede heeft Trifora Sports & Health Club gekozen voor een uniek concept. Je bepaalt namelijk zelf, waar je voor betaalt! Zo betaal je dus nooit te veel. Jouw Fitnessprogramma kun je 'opbouwen' door te kiezen uit fitness, groepslessen, wellness, tennis, Milon Cirkel, kinderopvang én small group fitness. Daarnaast kun je ook nog eens bepalen hoe vaak je naar de sportschool wilt komen: 1 keer per week, 2 keer per week of onbeperkt.

Start nu met een Gratis Proefweek Fitness!

Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness. Je kunt dan een week lang gebruik maken van de faciliteiten. Helemaal gratis! Vul je gegevens hieronderin en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak.

  • * velden zijn verplicht.

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
YESS! We gaan weer beginnen!

YESS! We gaan weer beginnen!

Geplaatst op: 2020-03-13

Update 2 juni 11.00 uur Eindelijk goed nieuws vanuit de overheid! Het was geweldig om te horen dat de fitnessbranche 2 maanden eerder open mag dan gepland. Trifora zal, wanneer de richtlijnen bekend zij...

Lees meer Meer nieuws
Protocollen tennis, zwemmen, kidsclub en buiten sporten

Protocollen tennis, zwemmen, kidsclub en buiten sporten

Geplaatst op: 2020-05-14

Gelukkig is het weer mogelijk om te komen sporten. Wij doen dit gefaseerd en natuurlijk volgen we hierbij de richtlijnen van de RIVM. Om deze duidelijk te maken hebben we de protocollen voor je op een rijtje gezet...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.