YESS! We gaan weer beginnen!

Update 2 juni 11.00 uur
Eindelijk goed nieuws vanuit de overheid! Het was geweldig om te horen dat de fitnessbranche 2 maanden eerder open mag dan gepland. Trifora zal, wanneer de richtlijnen bekend zijn, de club helemaal coronaproof maken, zodat we jou vanaf 1 juli in een schone en veilige omgeving kunnen ontvangen! 

Wel wordt er nadrukkelijk aangegeven dat deze versoepeling alleen door kan gaan wanneer het Outbreak Management Team hiervoor groen licht geeft. Eind juni komen zij met advies. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat wij jou per 1 juli weer mogen begroeten. 

De hele maand juni zullen wij gewoon doorgaan met onze buitenfaciliteiten, waaronder fitness, groepslessen en tennis. Maak hiervoor een reservering in de Sportivity app van Trifora en kom werken aan jouw gezondheid!

Wij zijn blij dat het zwembad én onze kidsclub wél eerder open mogen. Op maandag 8 juni gaan we hier mee starten. Lees meer hierover in onze nieuwsbrief!

Baantjes zwemmen

Vanaf maandag 8 juni is het weer mogelijk gebruik te maken van ons zwembad. Hieronder volgen een aantal richtlijnen:

 • Reserveer jouw zwemtijd (maximaal 45 min.) in de Sportivity app. Dit kan vanaf woensdag 3 juni. Let op! Zonder reservering heb je geen toegang tot het zwembad.
 • Heb je de app nog niet geïnstalleerd, bel dan met de receptie zodat wij je kunnen helpen.
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst en volg de looproutes die zijn aangegeven.
 • Het is niet mogelijk om je om te kleden bij Trifora, dus zorg ervoor dat jij je zwemkleding al aanhebt.
 • Wij hebben gedesinfecteerde bakken voor je klaarstaan waar jij je kleding in kunt doen tijdens het zwemmen.
 • Na de les kun je omkleden in de kleedruimte. Helaas is douchen nog niet toegestaan. 
 • De stoomcabine, sauna en het bubbelbad zijn nog gesloten.
 • Zwem in de ene baan heen, en in de andere baan terug. Inhalen is niet toegestaan en houd rekening met de 1,5 meter afstand op je mede zwemmers. 


Heb je een all-in of wellness lidmaatschap? Dan activeren we je lidmaatschap vanaf je eerste bezoek waarbij je 50% korting van ons ontvangt op je lidmaatschap.

Aqua-fit 

Naast het vrij zwemmen gaan wij vanaf maandag 8 juni ook weer starten met onze populaire aquafit lessen! 

Aqua-fit is bewegen in het water met als eerste doel het verbeteren van de conditie. Geschikt voor mensen met overgewicht, pijnlijke gewrichten, rug- en schouderklachten en voor iedereen die van water houdt.

Enkele voorwaarden hiervoor zijn:
* Reserveer vooraf een plaats in de les via de Sporttivity app. Dit kan vanaf woensdag 3 juni.
* De les heeft ruimte voor maximaal 15 personen.

Op onderstaande dagen en tijden worden de aqua-fit lessen gegeven:
* Maandag en woensdag van 19.30 - 20.15 uur
* Dinsdag en donderdag van 10.30 - 11.15 uur

Kidsclub & BPK zwemmen

De kidsclub gaat weer open op maandag 8 juni. Dit van maandag t/m zondag op onze reguliere kidsclub tijden.

Naast de kidsclub kunnen alle kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar ook weer meedoen met onze BPK lessen. Alle tijden hiervoor zijn terug te vinden op onze website. Wij hopen op deze manier ook het sporten voor de ouders weer een stukje makkelijker te maken.

Je mag alleen je kids brengen als je een reservering hebt gemaakt voor een activiteit.

Trifora is wel gebonden aan een aantal nieuwe protocollen, regels en voorwaarden in deze corona situatie. Lees deze goed door en bij vragen kan je ons altijd even bellen of mailen:

1. Volg de aangegeven looproute vanaf de receptie naar de kidsclub. Maximaal 1 ouder per kind, waarbij de ouder alleen het kind mag brengen en direct doorgaat naar zijn/haar activiteit.
2. Kinderen moeten bij de ingang van de kidsclub bij de deur worden gebracht.
3. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het meebrengen van extra kleren, luiers, eten en drinken.
4. Maximaal 8 kinderen per blok.
5. Ouders dienen kinderen bij de deur op te halen en daarna via de achterkant de looproute te volgen om Trifora te verlaten.
6. Bij ziekteverschijnselen hebben wij de mogelijkheid om het kind niet toe te laten.

Het kidsclub lidmaatschap wordt dan ook vanaf 8 juni weer volledig geactiveerd, waarbij de ouder nog 50% korting ontvangt op zijn/haar lidmaatschap omdat wij nog niet ons complete aanbod kunnen aanbieden.

Let op! Jouw kind moet nu wel een ander e-mailadres hebben in ons systeem als de ouder. Is dit niet het geval neem dan contact op met de receptie, dan kunnen wij dit gelijk voor je aanpassen. Dit i.v.m het reserveren voor de kidsclub via de Sportivity app.

 

Update 28 mei 10.00 uur

YES! Sportclubs mogen waarschijnlijk toch eerder open dan 1 september. Namelijk op 1 juli! Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor. En tot die tijd trainen we lekker buiten. Wil jij weer starten met sporten bel dan naar de receptie of stuur een email naar info@trifora.nl!

 

Update 15 mei 12.00 uur

YESSSSS! We hebben akkoord gekregen om activiteiten op te starten! We gaan weer beginnen en wat hebben we er zin in!

Onderstaand een overzicht met uitleg van welke faciliteiten wij weer beschikbaar mogen stellen. Ook lees je hoe je kunt reserveren en vanaf wanneer je jouw favoriete sporten weer kunt beoefenen. Laten we ook bij het reserveren rekening houden met elkaar.

Algemene regels

Per afdeling dienen zowel sporter als medewerker zich te houden aan de protocollen. Daarnaast zijn er ook regels die voor alle onderdelen gelden. Hoe meer we rekening houden met elkaar, hoe sneller we weer volledig open kunnen. 

 

 • Was je handen vooraf thuis en ga wanneer nodig naar het toilet voordat je van huis gaat
 • Parkeren kan in de daarvoor bestemde parkeervakken.
 • Volg altijd de aangegeven looproutes zowel binnen als buiten
 • Houd je ten alle tijden aan de 1,5 meter afstand tot andere personen
 • Kom maximaal 5 minuten voor aanvang van jouw activiteit.
 • Voor zwemles geldt maximaal 10 minuten voor aanvang.
 • Registreren via onze toegangspoortjes bij de receptie is verplicht. Na deze registratie volg je de looproutes om daarna te starten met je sportmoment.
 • Het is niet mogelijk gebruik te maken van de toiletten, kleedkamers en lockers.Voor zwemles is er een speciaal protocol.
 • Alle protocollen zijn terug te vinden op de website onder het kopje nieuws

 

Tennis

Op maandag 11 mei zijn we weer begonnen met tennis voor zowel volwassenen als kinderen. Hier zijn een aantal regels aan verbonden.

 • Reserveren van jouw tennisbaan is verplicht via de website https://www.trifora.nl/tennis/tennisbaan-reserveren/
 • Enkelspel is toegestaan.
 • Dubbelspel is toegestaan als je dubbelpartner woonachtig is op hetzelfde adres. De tegenstanders hoeven niet op hetzelfde adres te wonen als jij, maar moeten onderling ook woonachtig zijn op hetzelfde adres.                                     

 

Wij willen zo veel mogelijk sporters blij maken met onze tennisbanen. Verlaat daarom na het tennissen het terrein, zodat er ruimte is voor de volgende tennisers! 

 

Buiten groepslessen en fitness

Vanaf maandag 18 mei starten we weer met het geven van groepslessen en fitness. We hebben hiervoor 3 mooie buiten ruimtes ingericht met een cardio zone, kracht zone en groepsles zone. Ook hier gelden een aantal regels:

 • Reserveer je groepslessen of fitness training vooraf in de Sportivity app. Deze kunt je alvast GRATIS downloaden in play/app store. Je ontvangt donderdagmiddag een link in je mail om jouw account te activeren. Je gebruikersnaam is het email adres dat je bij ons hebt opgegeven en het wachtwoord mag je zelf bedenken. Let op! Houd ook je spam inbox in de gaten
 • Mocht je de Sportivity app al op je telefoon hebben, kun je direct een activiteit reserveren. Reserveren doe je onder het kopje 'Reserveringen' en dan 'Nieuwe reservering maken'.
 • Heb je een lidmaatschap voor onbeperkt sporten dan kun je maximaal 3 keer per week een activiteit reserveren. Dit omdat we alle leden de mogelijkheid willen geven om te komen sporten.
 • Kun je na aanmelding toch niet komen sporten? Meld je dan via de app weer af zodat deze plaats weer vrij komt voor andere leden.
 • Volg de looproute via 'ingang', registreer je bij de receptie en loop daarna via de aangegeven looproute
 • Volg altijd de aanwijzingen op van de medewerkers van Trifora.
 • Trek kleding aan die geschikt is om buiten mee te sporten.
 • Neem je eigen handdoek en gevulde bidon mee.
 • Na gebruik van materialen dien je deze zelf te reinigen met desinfecterende middelen die bij Trifora aanwezig zijn. 
 • Je mag alleen deelnemen aan de les als je hebt gereserveerd.

 

Heb je een all-in, fitness en/of groepsles lidmaatschap? Dan activeren we je lidmaatschap vanaf je eerste sportmoment waarbij je 50% korting van ons ontvangt op je lidmaatschap.

Mocht je alleen een wellness lidmaatschap hebben is het ook mogelijk om gebruik te maken van deze actie! Het rooster is te vinden via deze link.

 

Zwemlessen voor kinderen

De zwemlessen starten weer vanaf maandag 18 mei. Ouders van kinderen die zwemles hebben zijn hiervan op de hoogte gesteld.

Let op! Ouders mogen tijdens de les niet bij Trifora wachten.

Wij zijn druk bezig om ook akkoord te krijgen om onze wellness  activiteiten weer op te mogen starten. Mochten we hier meer nieuws over krijgen, dan zullen wij dit direct laten weten en gaan we hier ook mee van start.

We wensen de kids heel veel zwemplezier!


Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
YESS! We gaan weer beginnen!

YESS! We gaan weer beginnen!

Geplaatst op: 2020-03-13

Update 2 juni 11.00 uur Eindelijk goed nieuws vanuit de overheid! Het was geweldig om te horen dat de fitnessbranche 2 maanden eerder open mag dan gepland. Trifora zal, wanneer de richtlijnen bekend zij...

Lees meer Meer nieuws
Protocollen tennis, zwemmen, kidsclub en buiten sporten

Protocollen tennis, zwemmen, kidsclub en buiten sporten

Geplaatst op: 2020-05-14

Gelukkig is het weer mogelijk om te komen sporten. Wij doen dit gefaseerd en natuurlijk volgen we hierbij de richtlijnen van de RIVM. Om deze duidelijk te maken hebben we de protocollen voor je op een rijtje gezet...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.