Vacature Zwemles instructeur m/v

Vacature: zweminstructeur (m/v)

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker zwemles voor 3 tot 12 uur per week. Wij hebben per direct behoefte aan een gediplomeerde instructeur die met passie, plezier en professionaliteit zwemles wil geven.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kinderen die je lesgeeft en het leerlingvolgsysteem. Jouw voornaamste doel is het kinderen zo goed en efficiënt mogelijk bijbrengen van het zwem ABC. Dit op basis van onze diploma eisen zoals die zijn bepaald door Zwemonderwijs Nederland (Survival ABC).

Wij vragen

Iemand die zich thuis voelt in een informele en soms hectische omgeving en die stressbestendig is. Als zweminstructeur ben je in het bezit van het door het ministerie van VWS erkende diploma “Zweminstructeur”, een geldig EHBO diploma en een VOG verklaring.

Wij bieden

Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt in een gezellig team van diverse en gedreven professionals.

Jouw talent

Je bent in het bezit van mbo sport en bewegen of CIOS met specialisatie zwemmen of je bent in het bezit van diploma zwemonderwijzer A. Bij voorkeur heb jij al de nodige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend heb jij affiniteit met zwemmen en is werken met kinderen op jouw lijf geschreven. Ben jij betrokken, enthousiast en flexibel. Je bent klant- en servicegericht, alert, gedisciplineerd en je kunt goed zelfstandig werken; jij neemt jouw verantwoordelijkheid.

Werktijden 

In overleg:

Maandag         15.30 – 18.30 uur

Dinsdag           15.30 – 18.30 uur                                                                                              

Donderdag      15.30 – 18.30 uur                                                                                       

Zaterdag           08.15 – 11.15 uur

Interesse? Stuur je brief met CV naar samanthika@trifora.nl t.a.v. Samanthika Ulfman.

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Onderhoud dameskleedkamer

Onderhoud dameskleedkamer

Geplaatst op: 2018-02-12

VRIJDAG 2 MAART 2018 is de dameskleedkamer de gehele dag GESLOTEN i.v.m onderhoud! Omkleden kan deze dag maar enigzins beperkt en in een andere ruimte! Vraag de receptie naar deze mogelijkheden. Ook kan men dou...

Lees meer Meer nieuws
Vacature Zwemles instructeur m/v

Vacature Zwemles instructeur m/v

Geplaatst op: 2018-01-30

Vacature: zweminstructeur (m/v) Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker zwemles voor 3 tot 12 uur per week. Wij hebben per direct behoefte aan een gediplomeerde instructeur die met passie, plezier en pr...

Lees meer Meer nieuws