Trifora tijdelijk gesloten t/m 9 februari 2021

Update Corona maatregelen 15-1-2021.
Vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 is onze club al (weer) gesloten. Wij hopen dat jij ondanks alle maatregelen warme kerstdagen hebt gehad met jouw dierbaren en geproost hebt op een beter 2021!
Helaas moeten wij nog even geduld hebben. De verspreiding van het coronavirus is (nog) niet onder controle. De lockdown wordt verlengd tot en met 9 februari 2021 en daarmee blijven ook onze deuren langer gesloten.
In deze nieuwbrief lees je meer over hoe wij jou als lid kunnen helpen om fit en vitaal te blijven en wat je kan doen met jouw lidmaatschap.

Online groepslessen
Via de besloten Facebook pagina en alleen voor leden van Trifora kan jij jouw favoriete les volgen bij onze vaste groepslesinstructeurs. De instructeurs nemen hun lessen op maar geven ook live lessen waardoor je gelijk interactie hebt met elkaar. Lid worden van onze facebook groep: https://www.facebook.com/groups/triforaenschedegroepslessen

Heb je geen facebook stuur dan een email naar lauren@trifora.nl en vraag naar de linkjes van de lessen die jij graag wilt volgen.

Fitsnacks.TV
Omdat het voor iedereen een heftige periode is, willen wij voor onze leden iets extra's aanbieden:

FitSnacks.TV : Hier ontdek je een groot scala aan workout varianten en lifestyle tips. Trainen waar en wanneer het jou uitkomt! De perfecte ondersteuning om fit te worden én fit te blijven. Dit alles kun je bekijken via je laptop, smartphone, tablet, pc en smart tv. Deze dienst zullen wij de komende weken  exclusief aan alle leden van Trifora beschikbaar stellen!

Indien je graag gebruik wilt maken van FitSnacks.TV, vraag dan jouw eigen unieke code aan door een email te sturen naar receptie@trifora.nl . Maak vervolgens een FitSnacks.TV-account aan op je pc of laptop via dit inlogportaal: https://fitsnacks.tv/club/ves-trifora en volg de instructies.

Bevriezing lidmaatschap
Optie 1: Steun ons
Je wenst geen compensatie en steekt ons in deze laatste tijd een hart onder de riem, zodat wij na deze periode weer goed op kunnen starten en wij je weer als vanouds kunnen ontvangen met al onze medewerkers.

Optie 2: Bevriezing van je lidmaatschap
We hebben als bedrijf zware maanden gehad. Toch hebben wij besloten dat jij je lidmaatschap voor de periode van 20-1-2021 tot en met 9-2-2021 kan bevriezen.

De periode waarin je niet fysiek kunt komen sporten vanwege de opgelegde sluiting, word achter je huidige lidmaatschapsperiode toegevoegd. Dit betekent dat je basisduur automatisch verlengd wordt met het aantal dagen dat je op de bevriezing staat. Wil je hier gebruik van maken stuur dan vóór 1 februari 2021 een mail naar receptie@trifora.nl
Mochten wij geen mail ontvangen dan gaan wij ervan uit dat je ons blijft steunen in deze lockdown.

* Voor de leden die al op een bevriezing staan ​​zal dit automatisch verlengt worden tot en met 9 februari 2021. Wil je liever voor een andere optie gaan? Stuur dan een mail naar receptie@trifora.nl

Let op! Wij verzoeken je om geen bedragen terug te boeken, want anders kan ons systeem geen automatisch bevriezing verwerken.

Online coaching
Heb je nog extra begeleiding nodig bij je thuistrainingen of kun je wel wat voedingsadvies gebruiken in deze verleidelijke tijd van lekker eten en thuis zitten? Meld je dan nu aan voor een online coachingmoment met één van onze fitcoaches.
Vanaf maandag ontvang je hiervoor een extra e-mail. In deze e-mail is het direct mogelijk om een ​​afspraak in te plannen.

Uitlenen materialen
Heb jij materialen geleend van Trifora zodat jij zelf super fit blijft tijdens de lockdown? Geen nood, dit kun je natuurlijk zolang houden.
Tussen 3 februari tot en met 7 februari dien je een afspraak te maken met ons zodat wij de spullen weer in ontvangst kunnen nemen en jij je borg terug krijgt. Stuur een mail naar fitness@trifora.nl en plan je afspraak.

Bereikbaarheid
In deze weken van sluiting zijn wij elke werkdag van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 053-4344748. Ook is het mogelijk om een email te sturen naar info@trifora.nl.

Blijf gezond en tot snel!

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Trifora tijdelijk gesloten t/m 9 februari 2021

Trifora tijdelijk gesloten t/m 9 februari 2021

Geplaatst op: 2020-10-14

Update Corona maatregelen 15-1-2021. Vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 is onze club al (weer) gesloten. Wij hopen dat jij ondanks alle maatregelen warme kerstdagen hebt gehad met jouw dier...

Lees meer Meer nieuws
Nieuw lidmaatschap, per direct opzegbaar!

Nieuw lidmaatschap, per direct opzegbaar!

Geplaatst op: 2020-11-05

Vind jij het lastig om je nu voor langere tijd te binden maar wil je toch graag starten met sporten? Kies dan NU voor ons exclusieve vier weken lidmaatschap dat per direct opzegbaar is. De kosten voor he...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.