Veilig sporten

Update 22 oktober 2020.

YES! Goed nieuws voor onze sporters en natuurlijk ook voor onze medewerkers. Trifora mag open blijven!

Ook nu met de nieuwe corona maatregelen blijven we samen met jullie werken aan een gezonde leefstijl. Sporten verbetert je conditie, kracht en immuniteit. Juist nu is dat belangrijker dan ooit. Alle inspanningen die wij samen hebben geleverd hebben ertoe geleid dat jullie gewoon kunnen blijven sporten. Veilig en samen op 1,5 meter afstand van elkaar.
Wel heeft de persconferentie gevolgen op de gang van zaken binnen Trifora en zullen er een aantal veranderingen gaan plaatsvinden vanaf donderdag 15 oktober. Via deze weg willen wij jullie laten weten welke aanpassingen wij door moeten voeren. Wij verzoeken je dringend om vanaf vandaag - wanneer je je verplaatst in de club - een mondkapje te dragen. Dit advies geldt voor leden van 13 jaar en ouder. Tijdens het sporten mag je het mondkapje afdoen. 

Wij vragen jou ook om bij binnenkomst je handen te desinfecteren, toestellen en materialen schoon achter te laten en een grote handdoek te gebruiken tijdens je training. 

Reserveren verplicht
Het is verplicht om je fitness, wellness, groepsles en/of kidslcub blok te reserveren! Wanneer je niet kan komen meld je dan af. Lukt dit niet meer via de app dan dien je contact op te nemen met onze receptie. Bij 3 keer niet afmelden zullen wij een reserveringsblokkade gaan toepassen. 

Kom niet te vroeg
We verzoeken je om niet te vroeg naar de club te komen, maximaal 10 minuten voor aanvang van je geboekte reservering. Dit om te zorgen voor een veilige in- en uitstroom.
De bootcamp les wordt buiten gegeven en zal dan ook vanaf morgen naar maximaal 4 personen per les gaan.

Let op! Verlaat na het trainen ook direct de club met je mondkapje op.

Tennis

Het blijft mogelijk om vrij te tennissen, zowel buiten als binnen in de hal. Er was enige onduidelijkheid over dubbelen, maar wij hebben vandaag bericht ontvangen van de KNLTB dat dubbelen wel mogelijk is met inachtneming van de 1,5 meter afstand.
Wel is het zo dat de horeca, kleedkamers en douches gesloten zijn, en er geen competitie mag worden gespeeld. Ook zijn toeschouwers zowel binnen als buiten niet toegestaan.

 

Kleedkamers, douches en horeca gesloten

De kleedkamers, lockers en douches mogen niet gebruikt worden door sporters i.v.m. de strengere regels vanaf 15 oktober. We vragen individuele sporters en deelnemers van groepslessen om thuis te douchen en om te kleden.

Als je gebruik maakt van de wellness, mag je wel gebruik maken van de kleedkamers. De lockers zijn gesloten maar je kunt de bakken gebruiken om je spullen in te doen. De bak kan mee worden genomen naar de wellness. De bak graag nadien terugzetten op dezelfde plek, zodat wij deze voor de volgende schoon kunnen maken.
Maak je zowel gebruik van de fitness/groepslessen en nadien de wellness? Dan dien je omgekleed binnen te komen bij Trifora en mag je pas gebruik maken van de kleedkamer op het moment dat je wellness blok begint. 

De horeca zal in ieder geval de komende weken nog wel gesloten moeten blijven

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Omdat wij nog in afwachting zijn van enkele instanties kan het zijn dat wij dagelijks onze maatregelen moeten aanpassen. Houd daarom onze website, facebook en instagrampagina in de gaten voor het laatste nieuws!


Wij leven natuurlijk ook ontzettend mee met alle branches die (opnieuw) zwaar geraakt worden. 

Stay Safe! 

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Kom 12 weken sporten voor maar €139!

Kom 12 weken sporten voor maar €139!

Geplaatst op: 2020-10-23

12 weken onbeperkt sporten en maak gebruik van alle* faciliteiten voor maar €139! Kom sporten bij Trifora en ervaar zelf hoe wij in een warme, sfeervolle omgeving samen met jou toewerken naar een vita...

Lees meer Meer nieuws
Veilig sporten

Veilig sporten

Geplaatst op: 2020-10-14

Update 22 oktober 2020. YES! Goed nieuws voor onze sporters en natuurlijk ook voor onze medewerkers. Trifora mag open blijven! Ook nu met de nieuwe corona maatregelen blijven we samen met jullie werken ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.