Uitbreiding Pro-F Fysiotherapie

Het gaat goed met Pro-F! Zo goed, dat Pro-F op hun huidige locatie aan de Oldenzaalsestraat in Enschede en bij Trifora uit hun jasje zijn gegroeid. Pro-F is daarom op zoek gegaan naar uitbreiding van hun praktijk. Eentje die niet alleen past bij de omvang, maar ook bij de ambitie van Pro-F om iedereen een een-op-een (of op het lijf geschreven of individuele) behandeling van professionele topkwaliteit te bieden.

Zichtlocatie

Pro-F is natuurlijk al enkele jaren samenenwerkingspartner maar waren op zoek naar uitbreiding. Deze hebben ze bij Trifora gevonden. Ze krijgen hier aan de zichtkant aan de Oldenzaalsestraat een nieuwe praktijk met eigen ingang, en gratis(!) parkeerplaatsen. Naast hun eigen ruimte kunnen ze natuurlijk ook gebruik gaan maken van onze andere voorzieningen, waaronder het zwembad en fitnessapparatuur en kunnen behandelingen van Pro-F nog professioneler aan worden gepakt.

Vitaliteitscentrum

In Pro-F hebben wij niet alleen een huurder, maar ook een partner gevonden. Net als Pro-F willen wij vitaliteit bij jong en oud stimuleren. Hierin vullen wij elkaar natuurlijk uitstekend aan. Samen bieden we een in Twente uniek aanbod van uitgebreide sportfaciliteiten en behandelingen onder 1 dak en vormen wij het vitaliteitscentrum van Twente.

Start bouw

De bouw is 4 september van start gegaan. Op bijgaande impressie zie je hoe de nieuwe accommodatie er straks uit gaat zien. In januari 2018 hopen we je daar te ontvangen. Wij zien ernaar uit!

Voor vragen over de verbouwing en de plannen kan je altijd terecht bij de receptie of bel naar Pro-F op telefoonnummer 053 – 851 06 94.

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Uitbreiding Pro-F Fysiotherapie

Uitbreiding Pro-F Fysiotherapie

Geplaatst op: 2017-09-22

Het gaat goed met Pro-F! Zo goed, dat Pro-F op hun huidige locatie aan de Oldenzaalsestraat in Enschede en bij Trifora uit hun jasje zijn gegroeid. Pro-F is daarom op zoek gegaan naar uitbreiding van hun praktijk....

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe fitnessaparatuur

Nieuwe fitnessaparatuur

Geplaatst op: 2017-08-23

Wij hebben onze fitnesszaal op de eerste verdieping vernieuwd met de nieuwste productlijn van het merk life Fitness. Het is met deze verschillende krachtapparaten mogelijk om al je spiergroepen te trainen. &n...

Lees meer Meer nieuws