Trifora tijdelijk gesloten

Update 24 maart 2020, 18.00 uur

Na de persconferentie van gisteravond heerst er wat onduidelijk over de maatregelen voor horeca en sportscholen. Zoals het er nu voor staat zijn we gesloten tot 6 april en gaat het hier om bijeenkomsten en evenementen in grotere groepen.

Er is NIET specifiek gesproken over horeca en sportscholen. We gaan er dus ook nog steeds vanuit dat wij jullie na 6 april weer mogen verwelkomen in onze club.

 

Vergeet ook niet onze Facebook en Instagram pagina in de gaten te houden voor het laatste nieuws! Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor onze uitleen service op groepslesmaterialen maar ook een extra online optie om thuis te blijven trainen.
 

Wij stellen vanaf heden onze steps, XCO buizen en resistance bands beschikbaar voor jou als lid!*

Aankomende weken zullen wij filmpjes maken die onze eigen instructeurs gaan uitzenden, waarbij je deze materialen kan gebruiken. Ook zullen wij een aantal keer per week een live uitzending maken en kun je met ons meedoen vanuit je woonkamer!💪 Houd hiervoor onze Facebook pagina nauwlettend in de gaten om telkens op de hoogte te zijn van onze nieuwste lessen. Let op! er zijn een beperkt aantal materialen beschikbaar en hier zullen wij ook borg voor vragen.

Heb je interesse of vragen mail dan naar info@trifora.nl.
* Wij lenen alleen steps, XCO buizen en resistance banden uit en helaas geen andere materialen.

 

Update 20 maart 2020, 18.30 uur

Door de maatregelen in verband met het Coronavirus hebben wij met pijn in ons hart onze deuren moeten sluiten tot in ieder geval 6 april 2020. Hopelijk neemt iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid door contact te vermijden bij milde klachten. Ook de zorgverleners, bedrijven en hun medewerkers hebben de steun nodig van iedereen. Wees solidair en help elkaar!

Wij vinden het in ieder geval mooi om te zien dat veel leden al druk bezig zijn met onze online trainingen en ook persoonlijke trainingsschema's aanvragen bij onze fitcoaches en dus lekker thuis kunnen bewegen.

Natuurlijk begrijpen wij dat veel leden vragen hebben omtrent hun lidmaatschap, de incasso of wellicht andere zaken. Antwoorden op deze veelgestelde vragen zijn terug te vinden in deze nieuwsbrief.

 

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk stopzetten/bevriezen vanwege het coronavirus?
Helaas is het niet mogelijk je lidmaatschap tijdelijk stop te zetten of te bevriezen vanwege het coronavirus. 
 

Wordt er een compensatie gegeven nu Trifora gesloten is?
Wij hebben nagedacht over een compensatie. Deze is verder op in deze nieuwsbrief terug te vinden.
 

Wordt deze periode automatisch geïncasseerd?
Ja, deze periode wordt door Trifora geïncasseerd ook al zijn wij gesloten. Natuurlijk zijn wij ons bewust van het feit dat je nu niet bij ons kan sporten. Wel geven we je voldoende alternatieven, om ook in deze periode fit te blijven. Desalniettemin bieden we je naast deze online mogelijkheden, ook een compensatie aan. 
 

Is Trifora bereikbaar?
Op werkdagen is Trifora telefonisch bereikbaar (053-43 44 748) van 9.00 tot 17.00 uur en per mail (info@trifora.nl). Wij doen ons uiterste best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. 

 

Compensatie mogelijkheden

We staan voor een grote uitdaging, waarin wij elkaar hard nodig hebben. Wij zijn de afgelopen week al erg druk geweest met alternatieve diensten en zullen jullie beloven je te helpen bij een gezonde levensstijl.

De huidige situatie en de daaruit voortvloeiende gevolgen, zijn voor ons nog niet te overzien. Wij weten nog niet op welke wijze wij gesteund worden door o.a. de overheid maar beseffen ook dat jij als lid graag wilt weten waar je aan toe bent.    

Naast de vele online mogelijkheden die we je blijven bieden, willen we jou als lid ook één van onderstaande compensaties aanbieden. 

Optie 1: Vier weken lang gratis gebruik maken van alle faciliteiten binnen onze mooie club. Naast je normale add-ons mag je dus ook gebruik maken van de fitness, alle groepslessen, wellness, tennis en/of de milon cirkel.

Optie 2: Mocht je te zijner tijd besluiten op te zeggen, dan ontvang je 50% korting op de contributie van de laatste periode. Normaliter is onze opzegtermijn een volledige periode van vier weken. Mocht je nadat wij wederom geopend zijn, toch beslissen om op te zeggen, dan ontvang je 50% korting op de contributie van de opzegperiode. Dit wil zeggen dat wanneer je in de toekomst wilt stoppen, wij 50% verrekenen op de laatste incasso. 

Optie 3: Wees loyaal en steun ons. Je wenst geen compensatie en steekt ons in deze lastige tijd een hart onder de riem, zodat wij na deze periode van moeilijkheden weer goed op kunnen starten en wij jullie weer als vanouds kunnen ontvangen met al onze medewerkers.

Wanneer wij onze deuren weer mogen openen op 6 april, kun jij tot 1 mei 2020 bij de receptie je keuze doorgeven. Mocht het zo zijn dat wij helaas langer gesloten moeten blijven, dan zullen wij de opties opnieuw bekijken en jou opnieuw informeren.
 
 

Namens het gehele team willen wij de wens uitspreken dat wij iedereen weer zo snel mogelijk hopen te ontmoeten in onze club en dat het jou in deze bijzondere situatie goed mag gaan!

 

 

Update: 18 maart 2020, 17.00 uur

Door de maatregelen in verband met het Coronavirus hebben wij met pijn in ons hart onze deuren noodgedwongen moeten sluiten tot in ieder geval 6 april 2020.
Het doel van deze ingrijpende maatregelen is om de oprukkende Corona-epidemie af te remmen. Hoewel deze maatregel niet meer helemaal als een verrassing komt, is dit voor heel veel mensen en ook voor onze medewerkers een onzekere tijd, maar wij hopen erop dat dit helpt om levens te redden.

Wij hebben de laatste dagen als team bij elkaar gezeten om te overleggen hoe verder om te gaan met deze onwerkelijke situatie en om te bespreken wat wij voor onze leden en medewerkers kunnen betekenen. Dit is een tijd van crisis waar we samen doorheen moeten komen en we hopen op jullie begrip en steun in deze moeilijke situatie.


We mogen fysiek dan wel gesloten zijn, maar onze diensten gaan gelukkig gewoon door. Hieronder lees je hoe we iedereen nog steeds kunnen helpen om fit en gezond te blijven de komende weken.

Online lessen en trainingen

Of je nu een groepsles, fitnesstraining of body & mind les wilt volgen, het kan allemaal. 

In samenwerking met de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES), waar Trifora bij is aangesloten, hebben we voor alle leden van Trifora een account ingekocht voor gratis online trainingen.

Dus ook voor jou! 

Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

Deze online support is toegankelijk op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. Je hebt hierbij keuze uit meer dan 100 trainingen!

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van dit platform. Maak een GRATIS account aan via www.fitsnacks.tv/club/ves en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Jouw unieke code heb je inmiddels per email ontvangen op het bij ons bekende e-mailadres.  Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden

Heb je geen nieuwsbrief ontvangen mail ons dan even via info@trifora.nl en dan sturen we jou deze toe!

Trainingsschema Op maat gemaakt voor thuis!


Wil je graag een aangepast trainingsschema op maat? Stuur dan een mail naar info@trifora.nl. We nemen binnen een dag contact met je op voor het plannen van een online afspraak met één van onze fitcoaches. 
Bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema houden we rekening met doelen, beperkingen en beschikbare (of niet beschikbare) trainingsmaterialen. 

Bereikbaarbaarheid

Voor al jullie vragen staat ons team voor jullie klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur. 

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd. Let goed op je gezondheid en die van je medemens.
 

* 20.00 uur 15 maart 2020.

Door de genomen maatregel in Den Haag van het RIVM, zijn wij genoodzaakt Trifora per direct te sluiten tot 6 april 2020.

Dit hangt samen met de overheidsrichtlijnen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Aangezien onze gezondheid het allerbelangrijkste is, werken we daar natuurlijk graag aan mee. Deze dagen zijn voor ons allen niet makkelijk en we zullen ons allen in acht moeten houden om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn. Op dit moment hebben wij helaas ook nog niet alle antwoorden. Ook voor ons is dit een uitzonderlijke situatie. In de komende dagen gaan wij proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Via onze website, nieuwsbrief en social media zullen wij je van alle ontwikkelingen op de hoogte houden.

Dank voor je ondersteuning en begrip en we hopen dat we iedereen binnenkort in goede gezondheid weer mogen verwelkomen.


Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Trifora tijdelijk gesloten

Trifora tijdelijk gesloten

Geplaatst op: 2020-03-13

Update 24 maart 2020, 18.00 uur Na de persconferentie van gisteravond heerst er wat onduidelijk over de maatregelen voor horeca en sportscholen. Zoals het er nu voor staat zijn we gesloten tot 6 april en g...

Lees meer Meer nieuws
Even voorstellen: Sportdietiste Milou

Even voorstellen: Sportdietiste Milou

Geplaatst op: 2020-03-04

De tijd gaat snel! Inmiddels ben ik (Milou) alweer een half jaar werkzaam bij (sport)diëtistenpraktijk Voedingconditie. Na reeds twee jaar als diëtist werkzaam te zijn geweest binnen het vakgebied voedin...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.