NIEUW Voedingsprogramma: Benfit

Een nieuwe en gezonde manier van leven

BenFit succesvolle levensstijlprogramma van dit moment en is bedoeld voor iedereen die op een punt in zijn leven staat dat hij gezonder wil gaan leven. De behoefte aan een gezondere levensstijl kan verschillende oorzaken hebben. Voor de één is dat overgewicht, voor de ander kan dat een lusteloos gevoel zijn of bijvoorbeeld het ontstaan van lichamelijke ongemakken.

Wist u dat lichamelijke klachten vaak voortkomen uit een verkeerd voedingspatroon en te weinig lichaamsbeweging? Helaas krijgt u een gezond en fit lichaam niet zomaar, tenzij u bereid bent om uw levensstijl aan te passen. Met het BenFit programma gaat u onder begeleiding van een fitcoach op een verantwoorde manier werken aan een gezondere levensstijl. De doelstelling is niet alleen dat u (over)gewicht kwijt raakt, maar vooral dat u ervaart wat een gezonde levensstijl kan doen voor de kwaliteit van uw leven.

Voeding, beweging en ontspanning
Het BenFit programma duurt  minimaal12 weken, waarin u eet volgens voedingslijsten die specifiek voor u worden samengesteld en dus optimaal zijn afgestemd op uw lichaam. Daarnaast sport u 2 keer in de week en gaat u tijd maken voor ontspanning. U gaat bewust tijd maken voor uzelf en elke week merkt u dat uw lichaam fitter wordt. Het doel is dat u een balans vindt waarbij u zorgt voor uw lichaam en gezondheid terwijl u intens geniet van het leven. Het BenFit werkboek helpt u daarbij. Stap voor stap leert u meer over voeding, lichaam, stofwisseling, het belang van beweging en ontspanning, maar ook wat er voor nodig is om uw levensstijl blijvend te veranderen!

Meer informatie over het Benfit voedingsprogramma? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Project Lievelingsbroek bij Trifora!

Project Lievelingsbroek bij Trifora!

Geplaatst op: 2018-09-03

Nieuw bij Trifora: Project Lievelingsbroek!

Lees meer Meer nieuws
NIEUW Voedingsprogramma: Benfit

NIEUW Voedingsprogramma: Benfit

Geplaatst op: 2017-04-28

Een nieuwe en gezonde manier van leven BenFit succesvolle levensstijlprogramma van dit moment en is bedoeld voor iedereen die op een punt in zijn leven staat dat hij gezonder wil gaan leven. De behoefte aan ee...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.