Nieuw lidmaatschap, per direct opzegbaar!

Vind jij het lastig om je nu voor langere tijd te binden maar wil je toch graag starten met sporten? Kies dan NU voor ons exclusieve vier weken lidmaatschap dat per direct opzegbaar is. De kosten voor het vier weken lidmaatschap zijn €69 per vier weken inclusief 1 supplement.

Natuurlijk is langer sporten ook mogelijk en kun je kiezen uit één van onze andere lidmaatschappen. Al onze andere lidmaatschappen zijn ook terug te vinden op onze tarieven pagina.

Heb je interesse in dit vier weken lidmaatschap of heb je hier vragen over?

Laat je gegevens dan hieronder achter. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Nieuw lidmaatschap, per direct opzegbaar!

Nieuw lidmaatschap, per direct opzegbaar!

Geplaatst op: 2020-11-05

Vind jij het lastig om je nu voor langere tijd te binden maar wil je toch graag starten met sporten? Kies dan NU voor ons exclusieve vier weken lidmaatschap dat per direct opzegbaar is. De kosten voor he...

Lees meer Meer nieuws
Veilig sporten

Veilig sporten

Geplaatst op: 2020-10-14

Update Corona maatregelen 18-11-2020. Wij vinden het mooi om te zien dat zoveel leden ons hebben gesteund en gebruik hebben gemaakt van onze acties zoals, FitSnacks TV, online coaching en onze live groepslessen...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.