Fitness? Kies voor een erkend fitnesscentum!

Denk jij er aan om te beginnen met fitness? Juist als je voor het eerst (of hernieuwd) kennismaakt met fitness, wil je de juiste keuze maken voor een passende sportschool. Eentje die bij jou past. En waar je gegarandeerd goed begeleid wordt. Kies dan voor de zekerheid van de Rijkserkende fitnesscentra! En door Landelijke Erkennings Regeling Fitness (LERF) erkend fitnesscentrum staat voor kwaliteit in o.a. begeleiding, faciliteiten en hygiëne. Trifora in Enschede heeft het Keurmerk Fitness totaal.

Naast het LERF keurmerk is Trifora ook nog lid van de Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES). De VES is een overkoepelende fitnessorganisatie waarbij de beste 90 sport- en fitnesscentra van Nederland zijn aangesloten. Kortom: ben je op zoek naar een fitnesscentrum van kwaliteit? Dan ben je bij Trifora in Enschede op de juiste plek!

Stel niet langer uit!

Daarom... stel niet langer uit; meld je aan voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
NIEUW Voedingsprogramma: Benfit

NIEUW Voedingsprogramma: Benfit

Geplaatst op: 2017-04-28

Een nieuwe en gezonde manier van leven BenFit succesvolle levensstijlprogramma van dit moment en is bedoeld voor iedereen die op een punt in zijn leven staat dat hij gezonder wil gaan leven. De behoefte aan ee...

Lees meer Meer nieuws
Fitness? Kies voor een erkend fitnesscentum!

Fitness? Kies voor een erkend fitnesscentum!

Geplaatst op: 2016-11-28

Denk jij er aan om te beginnen met fitness? Juist als je voor het eerst (of hernieuwd) kennismaakt met fitness, wil je de juiste keuze maken voor een passende sportschool. Eentje die bij jou past. En waar je gegar...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.