Horeca bij Trifora Sports & Health Club

Een goede kop koffie, een rijkelijk belegd broodje of een gezonde smoothie. Eerlijke, gezonde producten die bijdragen aan een lifestyle die past bij Trifora. Zo staat er naast een verse jus elke maand ook een biologische soep en een heerlijk gezond broodje op het menu. Op onze Trifora app vind je gezonde, lekkere en gemakkelijke recepten voor iedereen zoals een sexy slank smoothie (helpt je bij het afvallen) of een heerlijke lasagne van courgette.

Op zoek naar een sportief avondje met je bedrijf, vrienden of vriendinnen?

Hiervoor biedt Trifora ook verschillende sportarrangementen aan. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Reserveren is vanaf 15 personen.

Vier ook een kinderfeestje bij Trifora!

Vier samen met je vrienden en vriendinnen een feestje om nooit te vergeten! Jullie kunnen een tennisclinic of een fitness/groepsles volgen. Als afsluiting krijgen jullie friet met een kroket of frikandel en een glas ranja. Prijs €10,- per kind (minimaal 6 kinderen).

Meer weten of zoek je een arrangement op maat?

Vul het onderstaande formulier in en er wordt binnen 1 werkdag contact met je opgenomen om je vraag te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Uitbreiding Pro-F Fysiotherapie

Uitbreiding Pro-F Fysiotherapie

Geplaatst op: 2017-09-22

Het gaat goed met Pro-F! Zo goed, dat Pro-F op hun huidige locatie aan de Oldenzaalsestraat in Enschede en bij Trifora uit hun jasje zijn gegroeid. Pro-F is daarom op zoek gegaan naar uitbreiding van hun praktijk....

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe fitnessaparatuur

Nieuwe fitnessaparatuur

Geplaatst op: 2017-08-23

Wij hebben onze fitnesszaal op de eerste verdieping vernieuwd met de nieuwste productlijn van het merk life Fitness. Het is met deze verschillende krachtapparaten mogelijk om al je spiergroepen te trainen. &n...

Lees meer Meer nieuws