Horeca bij Trifora Sports & Health Club

Een goede kop koffie, een rijkelijk belegd broodje of een gezonde smoothie. Eerlijke, gezonde producten die bijdragen aan een lifestyle die past bij Trifora. Zo staat er naast een verse jus elke maand ook een biologische soep en een heerlijk gezond broodje op het menu. Op onze Trifora app vind je gezonde, lekkere en gemakkelijke recepten voor iedereen zoals een sexy slank smoothie (helpt je bij het afvallen) of een heerlijke lasagne van courgette.

Op zoek naar een sportief avondje met je bedrijf, vrienden of vriendinnen?

Hiervoor biedt Trifora ook verschillende sportarrangementen aan. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Reserveren is vanaf 15 personen.

Vier ook een kinderfeestje bij Trifora!

Vier samen met je vrienden en vriendinnen een feestje om nooit te vergeten! Jullie kunnen een tennisclinic of een fitness/groepsles volgen. Als afsluiting krijgen jullie friet met een kroket of frikandel en een glas ranja. Prijs €10,- per kind (minimaal 6 kinderen).

Meer weten of zoek je een arrangement op maat?

Vul het onderstaande formulier in en er wordt binnen 1 werkdag contact met je opgenomen om je vraag te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Geef jouw zomer een 10!

Geef jouw zomer een 10!

Geplaatst op: 2017-06-02

In de maanden juni, juli en augustus starten wij met onze actie ‘GEEF JOUW ZOMER EEN 10!’ In deze maanden mag je een introducé meenemen die 10 achtereenvolgende dagen GRATIS mag komen sporten. ...

Lees meer Meer nieuws
Vacature groepslessen

Vacature groepslessen

Geplaatst op: 2017-05-10

Vacature Groepslessen XCO Wij zijn op zoek naar een enthousiaste XCO instructeur voor de dinsdagavond 20.45 uur en de donderdagavond om 19.00 uur. Heb jij passie voor dit product en heb je plezier in lesgeven, o...

Lees meer Meer nieuws