Bedrijfsfitness bij Trifora Sports & Health Club

Gezonde en gemotiveerde werknemers zijn voor een organisatie onmisbaar. Bedrijfsfitness is een manier van sportief en actief bezig zijn waar, voor zowel werkgever als werknemer, grote voordelen liggen. Duidelijk mag zijn dat een gezonde en gemotiveerde werknemer betere werkprestaties levert. Trifora biedt  de mogelijkheid om je personeel te laten genieten in een zeer moderne sportomgeving met alle faciliteiten onder één dak. De voordelen die bedrijfsfitness voor jou en je werknemers kan hebben:

  • Minder ziekteverzuim, minder klachten en dus minder kosten
  • Verhoging van de productiviteit van de werknemers
  • Stressvermindering onder uw werknemers
  • Binding van het personeel met het bedrijf
  • Aanbieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Eventuele kosten zijn volledig fiscaal aftrekbaar     
  • Verbetering onderlinge contacten werknemers        

 

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor bedrijfsfitness bij Trifora zijn heel divers. Wij bieden speciale voordelen voor
bedrijfsfitness vanaf vijf medewerkers en maken graag een individuele afstemming op de wensen van het bedrijf. Je bepaalt zelf hoeveel je als werkgever bijdraagt. Zelfs als je niets bijdraagt dan profiteert je personeel toch van de korting en de fiscale besparing die je als werkgever voor ze regelt.

Fittest

Belangrijk onderdeel van dit sportprogramma is het in kaart brengen van de fysieke gesteldheid door een driemaandelijkse fittest. Deze test is, net als de begeleiding, onderdeel van onze service en zit dus bij het lidmaatschap inbegrepen. Gegevens over de vooruitgang en de bezoekfrequentie worden desgewenst beschikbaar gesteld aan de werkgever, zodat men concreet ziet wat er bereikt wordt met bedrijfsfitness.

Mocht je vragen hebben vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

  • * velden zijn verplicht.

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Uitbreiding Pro-F Fysiotherapie

Uitbreiding Pro-F Fysiotherapie

Geplaatst op: 2017-09-22

Het gaat goed met Pro-F! Zo goed, dat Pro-F op hun huidige locatie aan de Oldenzaalsestraat in Enschede en bij Trifora uit hun jasje zijn gegroeid. Pro-F is daarom op zoek gegaan naar uitbreiding van hun praktijk....

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe fitnessaparatuur

Nieuwe fitnessaparatuur

Geplaatst op: 2017-08-23

Wij hebben onze fitnesszaal op de eerste verdieping vernieuwd met de nieuwste productlijn van het merk life Fitness. Het is met deze verschillende krachtapparaten mogelijk om al je spiergroepen te trainen. &n...

Lees meer Meer nieuws