Ervaar Trifora Enschede met de Gratis Proefweek Fitness!

Bij Trifora geloven we, dat lekker leven begint bij gezond en fit zijn. En daar willen wij jou bij helpen. In de sfeervolle omgeving van onze Sports & Health Club staan clubmanager Niek Tunderman en zijn team voor je klaar om je te helpen bij het opbouwen van een gezonde levensstijl. Ongeacht je leeftijd, de sport die je beoefent of wat je wilt bereiken: wij adviseren en stimuleren jou op weg naar een vitaler leven.

Om dit te komen ervaren hebben we voor alle nieuwe leden van Trifora Sports & Health Club in Enschede de eerste week een Gratis Proefweek Fitness. Wij vinden dat jij zo het beste kennis kunt maken met fitness bij Trifora Sports & Health Club. Mocht het niet bevallen, dan kan je tijdens de Gratis Proefweek nog opzeggen.

Tijdens jouw Gratis Proefweek Fitness mag je van alle fitness faciliteiten gebruik maken:

  • Groepslessen zoals Bootcamp, Zumba en Body Pump
  • Individueel fitness: cardio- en krachttraining
  • Gebruik van sauna en stoombad
  • Professionele begeleiding op de vloer


Stel niet uit, start jouw Gratis Proefweek Fitness!

Ben jij minimaal 18 jaar? Vraag dan nú een Gratis Proefweek Fitness aan. bij Trifora Sports & Health Club Enschede. Vul je gegevens hieronder in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak!

 

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Onderhoud dameskleedkamer

Onderhoud dameskleedkamer

Geplaatst op: 2018-02-12

VRIJDAG 2 MAART 2018 is de dameskleedkamer de gehele dag GESLOTEN i.v.m onderhoud! Omkleden kan deze dag maar enigzins beperkt en in een andere ruimte! Vraag de receptie naar deze mogelijkheden. Ook kan men dou...

Lees meer Meer nieuws
Vacature Zwemles instructeur m/v

Vacature Zwemles instructeur m/v

Geplaatst op: 2018-01-30

Vacature: zweminstructeur (m/v) Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker zwemles voor 3 tot 12 uur per week. Wij hebben per direct behoefte aan een gediplomeerde instructeur die met passie, plezier en pr...

Lees meer Meer nieuws