Ervaar Trifora Enschede met de Gratis Proefweek Fitness!

Bij Trifora geloven we, dat lekker leven begint bij gezond en fit zijn. En daar willen wij jou bij helpen. In de sfeervolle omgeving van onze Sports & Health Club staan clubmanager Niek Tunderman en zijn team voor je klaar om je te helpen bij het opbouwen van een gezonde levensstijl. Ongeacht je leeftijd, de sport die je beoefent of wat je wilt bereiken: wij adviseren en stimuleren jou op weg naar een vitaler leven.

Om dit te komen ervaren hebben we voor alle nieuwe leden van Trifora Sports & Health Club in Enschede de eerste week een Gratis Proefweek Fitness. Wij vinden dat jij zo het beste kennis kunt maken met fitness bij Trifora Sports & Health Club. Mocht het niet bevallen, dan kan je tijdens de Gratis Proefweek nog opzeggen.

Tijdens jouw Gratis Proefweek Fitness mag je van alle fitness faciliteiten gebruik maken:

  • Groepslessen zoals Bootcamp, Zumba en Body Pump
  • Individueel fitness: cardio- en krachttraining
  • Gebruik van sauna en stoombad
  • Professionele begeleiding op de vloer


Stel niet uit, start jouw Gratis Proefweek Fitness!

Ben jij minimaal 18 jaar? Vraag dan nú een Gratis Proefweek Fitness aan. bij Trifora Sports & Health Club Enschede. Vul je gegevens hieronder in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak!

  • * velden zijn verplicht.

 

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Geef jouw zomer een 10!

Geef jouw zomer een 10!

Geplaatst op: 2017-06-02

In de maanden juni, juli en augustus starten wij met onze actie ‘GEEF JOUW ZOMER EEN 10!’ In deze maanden mag je een introducé meenemen die 10 achtereenvolgende dagen GRATIS mag komen sporten. ...

Lees meer Meer nieuws
Vacature groepslessen

Vacature groepslessen

Geplaatst op: 2017-05-10

Vacature Groepslessen XCO Wij zijn op zoek naar een enthousiaste XCO instructeur voor de dinsdagavond 20.45 uur en de donderdagavond om 19.00 uur. Heb jij passie voor dit product en heb je plezier in lesgeven, o...

Lees meer Meer nieuws