Personal Training in Enschede

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Enschede? Zoek niet verder, Trifora Sports & Health Club is dé plek voor personal training. Welk doel je ook hebt, met personal training kun jij jouw doel gemakkelijker bereiken. Wil je fitter worden? Slanker of gewoon sterker? Iedereen is uniek en verdient daarom ook een persoonlijk plan van aanpak. Een personal trainer in Enschede betekent dat je samen aan de slag gaat en jouw doelen gaat behalen. Op maat gemaakt en waarbij je zelf samen met je personal trainer jouw grenzen opzoekt.

Bij Trifora Sports & Health Club staat er een team van ervaren personal trainers voor je klaar om jou te helpen. Ben je benieuwd of personal training bij jou past en welke doelen we samen kunnen bereiken? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met het vinden van de passende oplossing.

Waarom personal training een goed idee is

Gewoon beginnen met sporten is vaak geen verstandige keuze. Het beste is om een sportregime op maat te hebben waarbij er ook een voedingsadvies gegeven kan worden. Sporten zonder opbouw en begeleiding staat vaak garant voor blessures en verminderd sportplezier. Vliegend van start, om daarna wekenlang niets meer te kunnen. Laat staan dat je er nog plezier in hebt. Bij Trifora Sports & Health Club is plezier in sporten het allerbelangrijkste.

Ons team van ervaren personal trainers staan voor je klaar om je te helpen met een op maat gemaakt sportprogramma. Daarbij willen we huidige patronen doorbreken en sporten onderdeel maken van je wekelijkse activiteiten. Geen korte termijn successen, maar met personal training werken aan je gezondheid op de lange termijn. Bij Trifora Sports & Health Club kloppen veel mensen aan voor personal training. Vooral sporters die het lastig vinden om sporten echt als wekelijkse activiteit te zien. Ook als je dokter je adviseert om af te vallen voor je gezondheid helpen onze personal trainers Enschede je op een rustige en passende manier tot het gewenste resultaat.

Op zoek naar personal training in Enschede? Bij Trifora Sports & Health Club Enschede vind je professionele begeleiding en ervaren personal trainers

Maak direct een afspraak

Personal training betekent motivatie die je een op een of in een zeer kleine groep ontvangt. persoonlijke begeleiding en oefeningen gericht op jouw fysieke conditie. Bij Trifora Sports & Health Club Enschede heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden om aan je gezondheid te werken. Kies je ervoor om individueel te sporten? Wil je toch liever in de groep of onder begeleiding van een van onze ervaren personal trainers sporten? Alles is mogelijk.

Daarnaast biedt Trifora meer dan fitness alleen. Na de personal training les kom je even helemaal tot rust (en goed voor de spieren) in onze sauna en welness faciliteiten. Maak direct een afspraak om aan de slag te gaan met personal training en ontvang persoonlijke ervaring en professionele begeleiders. Ontdek dat sporten leuk en effectief is met de personal trainers Enschede van Trifora Sports & Health Club. Ontvang motivatie en ontdek wat een stok achter de deur van onze personal trainers voor jouw resultaten kan betekenen.

Personal training in onze sportschool in Enschede wordt verzorgd door

Paul de Ruiter / klik hier om naar de website te gaan

Je zult merken dat door de stimulans van een Personal Trainer je snel gemotiveerd raakt en beter in je vel komt te zitten.

Intakegesprek en Proefsessie

Tijdens het intakegesprek informeren we naar je specifieke trainingsdoel. Ook je sportintensiteit, conditie, algehele gezondheid worden besproken. Daarna krijg je de kans om 30 minuten te trainen met 1 van onze personal trainers. Goed om te ervaren of deze vorm van training bij jou past. Daarna zal er naar wens een plan van aanpak opgesteld worden met een heldere vrijblijvende begroting van het PT-traject.’ Over Personal Training, voeding en supplementen worden er komende periode interessante info avonden georganiseerd bij Trifora.

Start met een Gratis Intake Personal Training!

Laat je gegevens hieronder achter. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

 

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Trifora tijdelijk gesloten t/m 9 februari 2021

Trifora tijdelijk gesloten t/m 9 februari 2021

Geplaatst op: 2020-10-14

Update Corona maatregelen 15-1-2021. Vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 is onze club al (weer) gesloten. Wij hopen dat jij ondanks alle maatregelen warme kerstdagen hebt gehad met jouw dier...

Lees meer Meer nieuws
Nieuw lidmaatschap, per direct opzegbaar!

Nieuw lidmaatschap, per direct opzegbaar!

Geplaatst op: 2020-11-05

Vind jij het lastig om je nu voor langere tijd te binden maar wil je toch graag starten met sporten? Kies dan NU voor ons exclusieve vier weken lidmaatschap dat per direct opzegbaar is. De kosten voor he...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.