Uniek in Enschede: Funxtion Functioneel Fitness

FunXtion is een “functional training totaalconcept” en heeft  alles; kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Ga aan de slag met de programma’s die je niet alleen flink aan het werk zet, maar ook plezier laat beleven! Je werkt aan je kracht, spieruithoudingsvermogen, cardiovasculaire conditie, ‘core strength’ en je verbrand ongelofelijk veel calorieën: 500 calorieën in 30 minuten! Elke oefening duurt 30 seconden, daarna neem je 30 seconden rust. Je wisselt door van zone naar zone en doet 3 rondes. In ronde 2 ga je 40 seconden trainen en neem je 20 seconden rust en in de laatste ronde train je 50 seconden  en 10 seconden rust.

Een stapje verder: FunXtion Interactive

FunXtion Interactive bestaat uit de FunXtion Experience Station, een interactief trainingsstation die op een mega iphone lijkt, een persoonlijke inlog polsband, de FunXtion App en je persoonlijke “My FunXtion” account. FunXtion interactive biedt een ongekend aantal mogelijkheden om functioneel te trainen op een leuke en uitdagende manier! Op de FunXtion Experience station vind je een uitgebreide functionele oefeningen bibliotheek, met virtuele coaching, functionele challenges waarmee je jezelf en anderen kunt uitdagen, ingebouwde timers en nog veel meer! 

FunXtion Absolutely Core

FunXtion ABSolutely Core is de 30 minuten workout voor je romp! Je romp is de basis van je lichaam, wat hoofdzakelijk bestaat uit je buik en onderrug. Een sterke romp (ofwel 'core') is de basis van elk krachtig lichaam!

ABSoletely Core is een combinatie van spierbalans en spierkracht in het gebied van het bekken en de heup, waardoor het gehele lichaam in staande positie word gehouden. Kracht en coordinatie van de romspieren is daarom van belang in zowel het dagelijks leven als voor sportprestaties. Tijdens deze Absolutely Core workout zullen niet alleen de standaard buikspieroefeningen op een matje voorbij komen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende attributen en er zullen staande, liggende en veel actieve  bewegingen in voorkomen. Dit maakt ABSolutely Core onderscheidend van een normale buikspier work-out en is dit een functionele aanvulling op je huidige work-out!

Probeer FunXtion nu 1 week GRATIS uit!

Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak.

  • * velden zijn verplicht.

 

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Vanaf 1 juli weer volledig open!

Vanaf 1 juli weer volledig open!

Geplaatst op: 2020-06-25

YESSSSS! Vanaf volgende week woensdag 1 juli is iedereen óók binnen weer van harte welkom bij Trifora Sports & Health Club! Met spanning hebben we gisteravond allemaal gekeken naar de per...

Lees meer Meer nieuws
Zomeractie! 12 weken onbeperkt sporten voor maar €139

Zomeractie! 12 weken onbeperkt sporten voor maar €139

Geplaatst op: 2020-06-08

We zijn weer gestart met onze zomeractie. Voor €139 kun jij 12 weken lang onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten. Naast fitness en groepslessen mag je dus ook gebruik maken van onze tennis en w...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.