Bedrijfsfitness bij Trifora Sports & Health Club

Gezonde en gemotiveerde werknemers zijn voor een organisatie onmisbaar. Bedrijfsfitness is een manier van sportief en actief bezig zijn waar, voor zowel werkgever als werknemer, grote voordelen liggen. Duidelijk mag zijn dat een gezonde en gemotiveerde werknemer betere werkprestaties levert. Trifora biedt  de mogelijkheid om je personeel te laten genieten in een zeer moderne sportomgeving met alle faciliteiten onder één dak. De voordelen die bedrijfsfitness voor jou en je werknemers kan hebben:

  • Minder ziekteverzuim, minder klachten en dus minder kosten
  • Verhoging van de productiviteit van de werknemers
  • Stressvermindering onder uw werknemers
  • Binding van het personeel met het bedrijf
  • Aanbieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Eventuele kosten zijn volledig fiscaal aftrekbaar     
  • Verbetering onderlinge contacten werknemers        

 

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor bedrijfsfitness bij Trifora zijn heel divers. Wij bieden speciale voordelen voor bedrijfsfitness vanaf vijf medewerkers en maken graag een individuele afstemming op de wensen van het bedrijf. Je bepaalt zelf hoeveel je als werkgever bijdraagt. Zelfs als je niets bijdraagt dan profiteert je personeel toch van de korting en de fiscale besparing die je als werkgever voor ze regelt.

Welke bedrijven zijn al aangesloten?

Vele bedrijven gingen jou al voor en ervaren op dit moment wat de kracht van sporten, maar voornamelijk fit en gemotiveerd personeel is. Zowel kleine als grote bedrijven hebben al bedrijfsfitness bij Trifora en genieten hier dagelijks van.

Voorbeelden hiervan zijn: FC Twente, V.V. Sparta, Tex Town Tigers, Saxion Hogeschool, Orkest van het Oosten, BFNL, Intenz Gezondheidsplan.

Fittest

Belangrijk onderdeel van dit sportprogramma is het in kaart brengen van de fysieke gesteldheid door een driemaandelijkse fittest. Deze test is, net als de begeleiding, onderdeel van onze service en zit dus bij het lidmaatschap inbegrepen. Gegevens over de vooruitgang en de bezoekfrequentie worden desgewenst beschikbaar gesteld aan de werkgever, zodat men concreet ziet wat er bereikt wordt met bedrijfsfitness.

Mocht je vragen hebben vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

  • * velden zijn verplicht.

 

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Vanaf 1 juli weer volledig open!

Vanaf 1 juli weer volledig open!

Geplaatst op: 2020-06-25

YESSSSS! Vanaf volgende week woensdag 1 juli is iedereen óók binnen weer van harte welkom bij Trifora Sports & Health Club! Met spanning hebben we gisteravond allemaal gekeken naar de per...

Lees meer Meer nieuws
Zomeractie! 12 weken onbeperkt sporten voor maar €139

Zomeractie! 12 weken onbeperkt sporten voor maar €139

Geplaatst op: 2020-06-08

We zijn weer gestart met onze zomeractie. Voor €139 kun jij 12 weken lang onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten. Naast fitness en groepslessen mag je dus ook gebruik maken van onze tennis en w...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.