Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op www.trifora.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en privacystatement.

Gebruik van de website
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Trifora Sports & Health Club met het samenstellen en onderhouden van deze website zorgvuldig gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Trifora Sports & Health Club niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Trifora Sports & Health Club garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Afname van een van de producten/diensten van Trifora Sports & Health Club via deze website garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon. Trifora Sports & Health Club wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website nadrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten
Wanneer Trifora Sports & Health Club links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door Trifora Sports & Health Club worden aanbevolen. Trifora Sports & Health Club aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Trifora Sports & Health Club niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken
Trifora Sports & Health Club behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Trifora Sports & Health Club of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Privacystatement
Er worden anonieme gegevens verzameld met betrekking tot het bezoek van onze website. Deze gegevens worden enerzijds gebruikt voor anoniem, statistisch onderzoek en anderzijds om de websites zoveel mogelijk op de voorkeuren van onze bezoeker af te stemmen. Dit gebeurt onder meer door het gebruik van cookies. U kunt uw browser zo instellen dat het gebruik van cookies niet mogelijk is. Het is mogelijk dat bepaalde inhoud en/of functionaliteit op onze websites dan niet beschikbaar is. De opslag en doorgifte van uw gegevens via internet zijn beveiligd via de huidige gebruikelijke technieken.

U kunt besluiten uw persoonlijke gegevens in te voeren via een van de formulieren op deze website. Deze gegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Teneinde uw persoonlijke gegevens optimaal te beschermen worden deze gegevens opgeslagen op beveiligde (web)servers die zich in een beveiligde computerruimte bevinden. Uw (adres)gegevens worden gebruikt om u uit te nodigen voor hetgeen u heeft aangevraagd. Dan wel u te voorzien van de informatie waar u om heeft gevraagd. En om u te informeren over vergelijkbare diensten en interessante aanbiedingen. Dat kan zowel per e-mail, post als telefonisch zijn. Uw persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden.

Wijzigingen
Trifora Sports & Health Club behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer en privacystatement, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Toepasselijk recht
Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Huisregels

 • In voorkomende gevallen behoudt de directie zich het recht voor de toegang te weigeren.
 • Openingstijden en lesrooster kunnen gewijzigd worden, op onze website www.trifora.nl staan de actuele gegevens.
 • De directie is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, schade aan persoonlijke eigendommen of ongevallen in en om de Club.
 • Aanwijzingen en instructies van het personeel dienen nageleefd te worden.
 • In de sportruimtes is het dragen van schone sportkleding, binnensportschoenen (geen slippers) en het gebruik van een handdoek op toestellen verplicht.
 • Het sporten met haltershirts en hoofdbedekking (petjes e.d.) is niet toegestaan; houd lichaamsversieringen zoals tatoeages e.d. zoveel mogelijk bedekt.
 • Zelf meegebrachte consumpties mogen binnen de Club niet genuttigd worden. Uitzondering hierop is babyvoeding in de kinderopvang.
 • Drank- en etenswaren die u bestelt in onze horeca, mogen alleen in de loungeruimte of op het buitenterras genuttigd worden. Het gebruik van non-alcoholische dranken in andere ruimten is slechts toegestaan in een bidon.
 • Het gebruik van mobiele telefoons wordt alleen toegestaan in de loungeruimte.
 • Roken is niet toegestaan in het pand/ huisdieren zijn niet toegestaan.
 • Aan kinderen onder de 16 jaar wordt geen alcohol geschonken.
 • Kinderen onder de 13 jaar kunnen slechts onder begeleiding toegang krijgen tot de club, uitgezonderd ingeval er deelgenomen wordt aan kidsgroepslessen.
 • Kinderen t/m 15 jaar hebben toegang tot de club tot 18.00 uur.
 • Ingeval van ziekte (bijv. griep, zware verkoudheid) is het verstandig geen gebruik te maken van de wellness- en/of sportruimtes.
 • Meld eventuele blessures vooraf bij de instructeurs.

Fitnesszalen/Groepslessen

 • Deelnemen aan groepslessen kan vanaf 16 jaar.
 • Gebruikte materialen (halters, gewichten, ballen e.d.)  s.v.p. na gebruik weer terugleggen op de daarvoor bestemde plaats.
 • Gebruik een grote handdoek op de toestellen, zodat rug- en zitvlak van het toestel worden bedekt; dit geldt ook voor de gym-matjes.
 • Bij deelname aan RPM of Spinninglessen mag u speciale fietsschoenen dragen. Wij vragen u deze echter pas in de spinningzaal aan te trekken i.v.m. het voorkomen van beschadigingen aan trap en/of parketvloer.
 • Kinderen t/m. 15 jaar mogen alleen van (voor hen gereserveerde) groepslessen gebruik maken. Gebruik van de vrije fitnessruimte is niet toegestaan.

Kleedruimte/Kleedkamers

 • Wij adviseren u om de gratis lockers in onze kleedkamers te gebruiken. Na gebruik dient u de gebruikte locker leeg achter te laten voor de volgende bezoeker. Hierbij de deur dichtdoen en NIET op het slot zetten.  TIP: Scherm uw pincode af bij het intoetsen.
 • De kleedkamers zijn ingedeeld in een natte en droge zone. De droge zone loopt tot de toegang naar de douches. Houd deze zone s.v.p. droog.
 • Na het douchen s.v.p. afdrogen op de blauwe mat alvorens de kleedkamer te doorlopen.  TIP: Scherm uw pincode af bij het intoetsen
 • Lockers die na sluitingstijd nog gesloten zijn, worden door een clubmedewerker leeggehaald. Uw goederen worden vervolgens bij de receptie bewaard.
 • Wij adviseren u badslippers te dragen in de kleedruimtes/douches.

Zonnebanken

 • In de kleedruimte staat een zonnebank opgesteld. Via contante betaling of via een speciale suncard (verkrijgbaar bij receptie) kunt u hiervan gebruik maken. Lees voor gebruik de veiligheidsinstructies die bij de zonnebanken opgehangen zijn.
 • Gebruik een handdoek op de grond.

Wellnessruimte (Zwembad, Whirlpool en Sauna’s)

 • Alvorens het zwembad, de whirlpool, de sauna of het stoombad te gebruiken, dient u zich af te spoelen.
 • Het gebruik van shampoo of zeep is in de douche van het zwembad ten strengste verboden. Hiervoor dient u de douches in de kleedkamer gebruiken.
 • In de Wellness is het dragen van traditionele badkleding verplicht (shorts, sportbroeken en ondergoed zijn dus NIET toegestaan);
 • Badslippers zijn op de gehele wellnessafdeling verplicht behalve in de sauna en stoomcabine.
 • In de sauna is het gebruik van een handdoek (om op te zitten) verplicht, in de stoomcabine gebruikt u géén handdoek.
 • Handelingen die in strijd zijn met de algemene hygiëne zijn ten strengste verboden (bijv. scheren, nagels knippen, haar kleuren, e.d.).
 • Afval dient gedeponeerd te worden in de daarvoor bestemde afvalbakken. Dus niet (!) onder de saunabanken.
 • Kinderen t/m 15 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder/verzorger (ouder 18 jaar) gebruik maken van de wellnessvoorzieningen.
 • Het is ten strengste verboden vanaf de zwembadrand in het water te springen of te duiken.
 • Tijdens instructielessen in het zwembad kan er niet vrij gezwommen worden (zie actuele lesrooster).

Tennis

 • De binnenbanen kunnen alleen worden besproken maximaal 6 dagen vooruit en op hele uren. Sets uitspelen is niet mogelijk als de baan na u weer is besproken door een andere groep.
 • Op ma t/m do van 19.00 en 21.00 uur kan er alleen een binnenbaan gereserveerd worden met 4 personen voor 1 uur. Met 2 personen tennissen tijdens deze uren is alleen mogelijk per half uur.

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Trifora tijdelijk gesloten t/m 9 februari 2021

Trifora tijdelijk gesloten t/m 9 februari 2021

Geplaatst op: 2020-10-14

Update Corona maatregelen 15-1-2021. Vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 is onze club al (weer) gesloten. Wij hopen dat jij ondanks alle maatregelen warme kerstdagen hebt gehad met jouw dier...

Lees meer Meer nieuws
Nieuw lidmaatschap, per direct opzegbaar!

Nieuw lidmaatschap, per direct opzegbaar!

Geplaatst op: 2020-11-05

Vind jij het lastig om je nu voor langere tijd te binden maar wil je toch graag starten met sporten? Kies dan NU voor ons exclusieve vier weken lidmaatschap dat per direct opzegbaar is. De kosten voor he...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.