Body Pump bij Trifora Sports & Health Club Enschede

BodyPump is al jaren één van onze populairste groepslessen. Het is krachttraining voor beginners. En laat je daarbij niet afschrikken door het woordje 'kracht': deze les is uitermate geschikt voor vrouwen. Wat natuurlijk niet betekent dat er geen mannen meedoen. Wil je afvallen en snel resultaat zien? Dan is dit de les voor jou!

  • Je verbrandt ongeveer 500 calorieën per les
  • Je conditie en uithoudingsvermogen verbeteren
  • Spieren worden sterker en mooier gevormd
  • Je komt in vorm en zult kilo's afvallen

Bereid je voor op BodyPump

Een BodyPump les volgt een vast programma van 60 minuten. Je kiest zelf jouw hoeveelheid gewicht. Hierdoor is de les toegankelijk voor beginners en blijft het uitdagend voor gevorderden. Op motiverende muziek werk je vervolgens alle spiergroepen af. Er komen geen danspasjes aan te pas, dus je hoeft niet soepel in de heupen te zijn.

Stel niet uit, start jouw Gratis Proefweek Body Pump!

Vul je gegevens hieronder in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak!

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
NIEUW Voedingsprogramma: Benfit

NIEUW Voedingsprogramma: Benfit

Geplaatst op: 2017-04-28

Een nieuwe en gezonde manier van leven BenFit succesvolle levensstijlprogramma van dit moment en is bedoeld voor iedereen die op een punt in zijn leven staat dat hij gezonder wil gaan leven. De behoefte aan ee...

Lees meer Meer nieuws
Fitness? Kies voor een erkend fitnesscentum!

Fitness? Kies voor een erkend fitnesscentum!

Geplaatst op: 2016-11-28

Denk jij er aan om te beginnen met fitness? Juist als je voor het eerst (of hernieuwd) kennismaakt met fitness, wil je de juiste keuze maken voor een passende sportschool. Eentje die bij jou past. En waar je gegar...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.