Body Balance bij Trifora Sports & Health Club Enschede

Na een drukke dag kom je weer helemaal tot rust bij BodyBalance. Bouw flexibiliteit en kracht op, terwijl je werkt aan je innerlijke rust. Na afloop van de les ben je weer helemaal opgeladen.

Wat is BodyBalance?

BodyBalance combineert het beste van yoga, pilates, tai chi en meditatie. Je maakt daardoor op een laagdrempelige manier kennis met de verschillende sporten. Met BodyBalance krijg je:

  • Flexibele spieren en gewrichten
  • Een verbeterde houding
  • Sterkere spieren
  • Minder stress

Wat heb je nodig?

Iedere les begint met eenvoudige tai chi bewegingen. Daarna doe je diverse yoga- en pilatesoefeningen. De les wordt afgesloten met 10 minuten meditatie. BodyBalance is een les van Les Mills. Dat betekent dat de serie oefeningen die je doet, drie maanden gelijk blijft.

Stel niet uit, start jouw Gratis Proefweek Body Balance!

Vul je gegevens hieronder in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak!

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
NIEUW Voedingsprogramma: Benfit

NIEUW Voedingsprogramma: Benfit

Geplaatst op: 2017-04-28

Een nieuwe en gezonde manier van leven BenFit succesvolle levensstijlprogramma van dit moment en is bedoeld voor iedereen die op een punt in zijn leven staat dat hij gezonder wil gaan leven. De behoefte aan ee...

Lees meer Meer nieuws
Fitness? Kies voor een erkend fitnesscentum!

Fitness? Kies voor een erkend fitnesscentum!

Geplaatst op: 2016-11-28

Denk jij er aan om te beginnen met fitness? Juist als je voor het eerst (of hernieuwd) kennismaakt met fitness, wil je de juiste keuze maken voor een passende sportschool. Eentje die bij jou past. En waar je gegar...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.