Kwaliteit

Kiezen voor Trifora Sports & Health Club betekent kiezen voor kwaliteit. Aantoonbare kwaliteit. Immers: sporten en fitnessen kan overal, maar dat wil nog niet zeggen dat het verantwoord gebeurt. Om duidelijk onderscheid te maken, is Trifora partner van Fit!vak én Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES).

Kwaliteit is zichtbaar door o.a.:
 

 

Erkend fitnesscentrum

Trifora staat voor kwaliteit en is een erkend fitnesscentrum. Zo is Trifora aangesloten bij o.a.:

fitvak

Fitvak is dé brancheorganisatie voor erkende sport- en bewegingscentra.

 

VES: Vereniging voor Exclusieve Sportcentra. Hierbij ben je verzekerd van excellente service & aandacht, aantoonbare kwaliteit en resultaat gerichte begeleiding.

Kom jij ook kennismaken met échte kwaliteit?

Vul dan onderstaand formulier in voor een persoonlijke kennismaking op onze club. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Geef jouw zomer een 10!

Geef jouw zomer een 10!

Geplaatst op: 2017-06-02

In de maanden juni, juli en augustus starten wij met onze actie ‘GEEF JOUW ZOMER EEN 10!’ In deze maanden mag je een introducé meenemen die 10 achtereenvolgende dagen GRATIS mag komen sporten. ...

Lees meer Meer nieuws
Vacature groepslessen

Vacature groepslessen

Geplaatst op: 2017-05-10

Vacature Groepslessen XCO Wij zijn op zoek naar een enthousiaste XCO instructeur voor de dinsdagavond 20.45 uur en de donderdagavond om 19.00 uur. Heb jij passie voor dit product en heb je plezier in lesgeven, o...

Lees meer Meer nieuws