Kwaliteit

Kiezen voor Trifora Sports & Health Club betekent kiezen voor kwaliteit. Aantoonbare kwaliteit. Immers: sporten en fitnessen kan overal, maar dat wil nog niet zeggen dat het verantwoord gebeurt. Om duidelijk onderscheid te maken, is Trifora partner van Fit!vak én Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES).

Kwaliteit is zichtbaar door o.a.:
 

 

Erkend fitnesscentrum

Trifora staat voor kwaliteit en is een erkend fitnesscentrum. Zo is Trifora aangesloten bij o.a.:

fitvak

Fitvak is dé brancheorganisatie voor erkende sport- en bewegingscentra.

 

VES: Vereniging voor Exclusieve Sportcentra. Hierbij ben je verzekerd van excellente service & aandacht, aantoonbare kwaliteit en resultaat gerichte begeleiding.

Kom jij ook kennismaken met échte kwaliteit?

Vul dan onderstaand formulier in voor een persoonlijke kennismaking op onze club. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Trifora Sports & Health Club
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

053 43 44 748
Uitbreiding Pro-F Fysiotherapie

Uitbreiding Pro-F Fysiotherapie

Geplaatst op: 2017-09-22

Het gaat goed met Pro-F! Zo goed, dat Pro-F op hun huidige locatie aan de Oldenzaalsestraat in Enschede en bij Trifora uit hun jasje zijn gegroeid. Pro-F is daarom op zoek gegaan naar uitbreiding van hun praktijk....

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe fitnessaparatuur

Nieuwe fitnessaparatuur

Geplaatst op: 2017-08-23

Wij hebben onze fitnesszaal op de eerste verdieping vernieuwd met de nieuwste productlijn van het merk life Fitness. Het is met deze verschillende krachtapparaten mogelijk om al je spiergroepen te trainen. &n...

Lees meer Meer nieuws